VERLICHTING

Vakmanschap in binnen- en buitenverlichting

In een woning is de verlichting vaak de final touch van het geheel. Door middel van uw verlichting kunt u bepalen welke stijl en sfeer u een bepaalde ruimte of omgeving wilt meegeven. 

Bent u op zoek naar binnen- of buitenverlichting die volledig op maat is van uw noden? Dan moet u bij Elektriciteitswerken Crauwels zijn. Van tuinlampen tot mooie hanglampen in uw living: bij ons vindt u ze allemaal. De verlichting die we aanbieden is bovendien duurzaam, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan wanneer u de eindafrekening van uw elektriciteit ontvangt. Belangrijk is dat uw verlichting veilig aangesloten wordt en op een doordachte manier geplaatst wordt zodat uw woning straalt als nooit tevoren, en daar besteden wij uiteraard de nodige aandacht aan. Wij helpen u met veel plezier! 

Look en feel van uw interieur

Samen met onze klanten gaan we op zoek naar energiezuinige en sfeervolle verlichting. Bij Elektriciteitswerken Crauwels beseffen we namelijk maar al te goed dat de look en feel van uw interieur mede bepaald wordt door uw verlichting. Uw kantoorruimte dient wellicht anders verlicht te worden dan uw badkamer, en uw keuken vraagt waarschijnlijk een functionelere verlichting dan uw slaapkamer. In samenspraak met onze klanten gaan we na welke verlichting past bij de stijl van de ruimte, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Kiest u voor inbouwspots? Wilt u ledverlichting laten installeren? Opteert u voor een warme of eerder een koele look en feel? Elektriciteitswerken Crauwels geeft aanbevelingen per ruimte en houdt daarbij steeds rekening met uw eisen en uw budget. 

Energiezuinige opties

Elektriciteitswerken Crauwels vervangt uw oude, energievretende (gloei)lampen door duurzame en zuinige ledverlichting. Op die manier bespaart u energie en geld en draagt u bij aan een gezonder leefmilieu. Zowel particulieren als professionals maken deel uit van ons klantenbestand en profiteren van een lagere energierekening dankzij onze verlichting. Een lumineus eindresultaat waarvan u nog jaren kunt genieten, dat is waarnaar wij streven bij Elektriciteitswerken Crauwels. 

Ook kunt u bij ons terecht voor parlofoniedomotica, algemene elektriciteitswerken en infraroodverwarming, neem gerust contact op voor meer informatie.