Algemene elektriciteitswerken

Alles over ons

Werken vanuit de wensen en behoeften van de klant is zowaar de tweede natuur van Elektriciteitswerken Crauwels. Wij zijn altijd bereikbaar, de relatie met onze klanten begint op het moment dat ze contact met ons opnemen en eindigt pas nadat wij er zeker van zijn dat ze volledig tevreden zijn met ons werk. 

Wanneer u met ons in zee gaat, kunt u erop vertrouwen dat wij u in al uw (elektriciteits)behoeften voorzien. 

Partner van particulieren en professionals

Al jaren staat Elektriciteitswerken Crauwels in voor installatie- en herstellingswerken van al uw elektriciteitsproblemen. Wij bieden oplossingen voor iedereen: zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze kennis en kunde een beroep doen, en zowel renovatieprojecten als nieuwbouwwoningen nemen wij onder handen.

Bent u uw woning aan het renoveren? Dan komen we de stand van zaken van uw huidige elektriciteitsinstallatie bekijken zodat we duidelijk kunnen bespreken wat we moeten ondernemen om uw installatie conform de reglementen te maken. Ook in geval van een nieuwbouwwoning komen we met plezier uw elektriciteitsvoorzieningen regelen. Een goede elektriciteitsinstallatie is belangrijk zowel voor uw comfort als voor uw veiligheid, en dus heeft u er alle baat bij een professional te raadplegen die uitsluitend kwalitatief materiaal plaatst. Bij Elektriciteitswerken Crauwels streven we naar een absolute tevredenheid van onze klanten, en dus laten wij uw project niet los alvorens we voor elk probleem een geschikte oplossing hebben gevonden. 

Van alle (elektriciteits)markten thuis

Verlichting, domotica, parlofonie en videofonie, … onze mogelijkheden op het gebied van algemene elektriciteitswerken zijn oneindig. Doe een beroep op de expertise van Elektriciteitswerken Crauwels en wees er zeker van dat u zorgeloos kunt bouwen in vertrouwen! Samen met onze klanten bespreken we de werken die uitgevoerd dienen worden en stellen we een planning op zodat we de elektriciteitswerken naadloos kunnen laten aansluiten op uw andere (renovatie)werken. Uiteraard voeren we al onze projecten uit tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.