PARLOFONIE

Communicatie via video- en parlofonie

Wilt u uw woning extra beveiligen? Weet u graag wie er precies voor de deur van uw kantoor staat alvorens u de deur opent? Dat kan dankzij onze slimme video- en parlofonie. 

Vroeger opteerden zaakvoerders bij hun kantoorruimtes vaak voor intercoms, maar tegenwoordig kiezen meer en meer particulieren ook voor een parlofoon of videofoon aan huis. Via een parlofoon of een intercom kunt u makkelijk communiceren met bezoekers of gasten die zich melden bij uw woning, uw kantoor, uw bedrijf of uw winkel. Niet alleen kunt u contact leggen met de persoon in kwestie, maar ook kunt u via uw video- of parlofoon de deur vanop afstand openen. Handig, toch? 

Zoals u merkt, kunt u dus ook voor een videofoon kiezen zodat u naast de spraakverbinding ook gebruik kunt maken van een beeldverbinding. U spreekt dan niet alleen met uw gast, maar u kunt via de camera ook zien wie u precies mag verwelkomen. 

Voordelen video- en parlofonie

De voordelen waarvan u kunt genieten wanneer uw huis of bedrijf voorzien is van video- of parlofonie, zijn talrijk. Zo hoeft u zich niet langer naar de deur te begeven wanneer de bel gaat, maar kunt u een beroep doen op de spraakverbinding om vervolgens te bepalen of u uw deur wilt ontgrendelen. Dat bespaart u een heleboel moeite bijvoorbeeld wanneer er verkopers aan uw deur staan.

Daarnaast zorgt een intercom ook voor extra veiligheid, aangezien u perfect weet wie er aanbelt alvorens u de deur opent. Ongewenste gasten zullen bovendien afgeschrikt worden wanneer ze zien dat uw huis of kantoor voorzien is van een parlofoon of videofoon. 

Samen met u bekijken we welk systeem het best aansluit bij uw wensen en noden. Of het nu gaat over een stadswoning, een villa, een appartementsgebouw of een kantoorruimte, Elektriciteitswerken Crauwels zorgt voor een oplossing op maat. Maakt u reeds gebruik van een bestaande installatie? Dan kunt u op onze expertise een beroep doen om deze te vernieuwen of herstellen indien nodig. Onze knowhow en jarenlange ervaring zijn uw garantie op een piekfijne technische ondersteuning.

Ook kunt u bij ons terecht voor domotica, muziekinstallaties, verlichting en infraroodverwarming, neem gerust contact op voor meer informatie.