MUZIEKINSTALLATIE

Kwalitatief huiselijk entertainment

Kom langs bij Elektriciteitswerken Crauwels en ontdek ons aanbod aan kwalitatief huiselijk entertainment in de vorm van hifi audio. Wij vertellen u graag alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van high-end audio, dé informatiebron voor wie houdt van geluidskwaliteit. 

Elektriciteitswerken Crauwels is gespecialiseerd in luidsprekers die ingebouwd worden in uw muren zodat ze naadloos overgaan in uw interieur. U vindt bij ons muziekinstallaties die bediend worden door gebruik te maken van een centraal systeem dat verbonden wordt met uw smartphone. U kunt met andere woorden alle zones die uitgerust zijn met een luidspreker, bedienen vanop één plek

Muziekbeleving volgens uw behoeften

Steeds vaker zoeken mensen hun toevlucht in een bepaalde vorm van muziekbeleving om te ontspannen, bijvoorbeeld na een drukke werkdag. Daarom speelt muziek, zowel live als via kwalitatieve geluidsinstallaties, een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Wij delen met onze klanten graag de ervaring met hifi audio die we de voorbije jaren wisten op te bouwen. Zo bereiken we samen een muziekbeleving die volledig afgestemd is op uw persoonlijke behoeften en waarbij u kunt genieten van een natuurgetrouwe klankweergave.

Ook kunt u bij ons terecht voor parlofonie, domoticaverlichting en infraroodverwarming, neem gerust contact op voor meer informatie.