NIEUWBOUW & RENOVATIE

ELEKTRICITEIT VERNIEUWEN  OF UITBREIDEN

Als de elektrische installatie in een woning wordt afgekeurd, dan zal de elektriciteit vernieuwd moeten worden. Het vernieuwen van de elektriciteit kan kleinschalig, maar natuurlijk ook om grote electriciteitswerken zijn.
In een bestaande woning kunt u de elektrische installatie natuurlijk ook uitbreiden. Dit betekent dat er een stroomkring wordt toegevoegd. Dit brengt met zich mee dat je de elektrische installatie moet verzwaren. Deze verzwaring kunt u via Elektriciteitswerken Crauwels  regelen, wij zijn uw netbeheerder.

IMG_1043.JPG

NIEUWE ELEKTRISCHE INSTALLATIE

Bij het bouwen van een nieuwe woning is de elektrische installatie natuurlijk een belangrijk punt. Het is aangeraden om op tijd te beginnen met het opstellen van de elektrische plannen. Let erop dat je voldoende elektrische aansluitingen hebt. Op die manier vermijd je dat er later breekwerken moeten gebeuren als je je installatie zou willen uitbreiden. Je kan met je elektricien bespreken waar de elektrische leidingen zullen komen te liggen. Zoals bijvoorbeeld het aantal stopcontacten en lichtpunten en de plek van de zekeringskast.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8