Reigersdreef 4 - 2970 Schilde
Tel.: 03 201 60 62
Contacteer ons!
Wij plaatsen huisautomatisering op maat van uw behoeften

Met domotica kan u alle richtingen uit!

Maak kennis met de wondere wereld van domotica. Uw leven wordt in één klap een stuk comfortabeler, u vergroot uw veiligheid en u kan er heel wat geld mee besparen. Bovendien is huisautomatisering iets wat in de toekomst niet meer weg te denken zal zijn. Wanneer u nu al voor domotica kiest, denkt u dus al aan later. Een verstandige investering!

Elektriciteitswerken Crauwels uit Schilde heeft jaren ervaring in het installeren en programmeren van domotica oplossingen. Wij werken met de merken Qbus en Teletask.

Kies huisautomatisering op maat van uw behoeften

Wie kiest voor Qbus kiest voor gemoedsrust en een lagere energiefactuur. Populair zijn hun slimme schakelaars: drukknoppen waar u met één druk op de knop alle verlichting kan aan- of uitzetten (stand alone).

Wenst u uw huisautomatisering nog meer geoptimaliseerd? Dan zijn de domotica gebruikersproducten van Teletask wellicht interessant voor u.

U ziet het, wij bieden systemen aan binnen ieders budget en op maat van ieders behoeften. Waar u ook voor kiest, u geniet steeds weer van een degelijke installatie en programmatie en jarenlang plezier. Vraag gerust om meer informatie! Onze hoofdzetel is gelegen in Schilde, maar wij zijn actief in heel Antwerpen.

Aarzel niet, maar contacteer ons vandaag nog. Wij spreken graag vrijblijvend met u af voor het opstellen van een gratis offerte.

Clikc+